09 Julai 2012

with Kitty yg Cute gile ! ! !

Hai... | Hello ~

Tok! tok! tok ! Assalamualaikum ........ ada orang tak ? ada . kalau ada jawabkan salam boley ? good.. terima kasih..

ari sabtu lepas ina g PJ (PetalingJaya) ... ada kenduri tahlil kat rumah wan ngah ina... best. dpt makan. hmm...dap! lagi satu yg best nya.... dpt main dgn kucing gemuk dan kecik yg cute gile nak mampus !!! rase nak bawak balik rumah je kucing tu.... nak tgk gambar dye ??? jap ek..

haa.... ! cute tak ?
dah laa gemok, kecik, comel, err.... 
rase nak g lagi je rumah wan ngah ina tu .... nak tgk gambar ina dgn meow ni pulak ??? tgk laa...



huhu...
mana cute ?
ina atau Kitty
ina kan kan kan ... hehe ~ [perasan lak]
okey...
time ni excited pegang Kitty tu...
opss...
awat kemera tu bwh sgt..
nie, adik ina tak reti ambik gamba kod... -___-" .

yg bawah ni lak ... gambar kucing ni posing mase titdo ... huhu~ cute nye !!!!
time ni mase ina kacau dye titdo... tp, kucing ni tak marah pon... sukenya !

hoho !!! my phone sebelah tu ....
peace .....
I wanna up up on the way !
wee ~~~

kawan kawan ... meow saaayang kawan
kawan sayang kawan ?
kawan sayang kawan ....
muuuahhhh!!!! ^_^ !
oit oit .. meow ngantook laa...
tak mo kacau ~ 



 byk tak picture Kitty ni ... byk kan . huhu~ harap kite dipertemukan lagi...
Tata !! meow ~~~

k.bye ~

luv u ~ I'Am .... 

30 Mei 2012

Prefect Dating Day 2012

Hai ... | Hello ...

dimulakan dgn bismillah ...

tajuk program : Prefect Dating Day 2012
tarikh : 25 mei - 26 mei 2012
tempat : SMK Seri Tasik


diluluskan oleh : guru-guru
fasilitator : semua LPS tingkatan 4
peserta : semua LPS SMK Seri Tasik

Pengerusi: Fariha , naib : Farina
Urusetia: Nik , naib : saya! Aaina
AJK : Rashdan ,Muaz, Amirul, Qusairi, Syamim, Faqihah,
Fotografi: Azlina dan Putri


k. sebenarnya malas nak citer pasal program ni .. sbb byk sesgt lah benda yg nak diciter kan . nak dipendekkan boley .. tp, short sgt laa pulak kan .

k.lah kite citer pasal kerja ina je ok...

first .. Pendaftaran .
k... masih terkawal .. tp, masalah pasal pembahagian kumpulan .
dimana, ustaz yg last minit tidak bersetuju dgn cabutan bertuah tu... jd, ina carik jalan lain untuk tiru cara yg kat muzium aritu ... ikut list nama je ..,

then, time makan ... kite0rg kekurangan duit nak beli cawan . so, ina kasi idea kat cikgu soh gune cara tahun lepas punya program ... simpan lah cawan korg tu sampai habis program .. haha! #ku kejam disitu.

okey... diteruskan dgn ice breaking .
pasal angkat tangan kanan dan kiri tu ... adalah cadangan dari cikgu Fauzi. dan Hai dan Hello tu diambil dari blog ni .. tgk yg first2 ina say ape ??? haha!
pasal tepuk tgn lak , idea cikgu Fauzi gak ... tp, sbnrnya nik nak buat. tp, ina g buat dulu.. kahkahkah!
pasal game pertama... dgn pasangan di0rg tu .., haha!!! idea cikgu Fauzi, tp, telah digubah oleh aku ... kah kah kah!!! #ada lagi kekejaman di situ~
semua perancang ice beaking disediakan oleh ina sendiri dan dijalankan oleh ina , nik dan Farina.

kemudian ..., di sukaneka...
pada pertangdingan Orang Kurang Upaya ... sebenarnya ia adalah idea last minit. ina diberikan tugas utk handle game tu pada sehari sebelum bermulanya program . dan tidak diberikan macam mana nak buat game ni . ina rasa dah sejuta kali ina tanya tuan ketua game ni nak buat cam ne ..tak de jwpan wey... #sakit hati disitu... then, seminit sebelum game ina tanya lagi kat tuan ketua. tak de jwpan gak... hmm... -_- ... hentam je lah aku nak buat cam ne pon game ni ... nasib baik lah  ilham tu dtg dgn penuh sopan dan santun nya.... aku pon jalanan game seperti di dlm kepala otak ni ... nasib baik lah ... idea tu bernas ya amat ! di0rg happy dgn game tu.., ina gak happy tgk di0rg kene buli ... haha! padan muke~ #tergelak habis ina ... sampai terduduk ina tgk di0rg main ... yg si yin tu siap menari-nari lagi ... yg si sarul lak g sampai ke kantin . pastu dah menang... dia g gerak kat gawang gol lak ... pastu ina g lah suruh di0rg masukan si sarul tu kat gawang tu ... tp, masa tidak menyebelahi ina ... #sedikit kecewa disitu ... apa-apa p0n . k0rg mmg enjoy dgn game tu kan... i luv u all!!!

and lastly ..., thanks laa.. kat sume peserta yg bagi respon terbaik buat ina ... ada yg kate ina ceria, best, ade gak yg pangil ina diva ??? #ape tu? ... ustaz pon puji ina pandai ckp.. #ohh!!! bangganya saya!

okey . tu je lah kodd pasal tugas ina . #sbnrnya byk lagi, cume malas nak citer lelebih...

that's all for today ... Thank You ~

diakhiri dgn alhamdulillah...

#I'am ... luv u~