30 Mei 2017

Our Lovely SweetHeart (abg z zwn)


 HAI...| HELLO~

hello! 👀
Here!!! our first picture we make it.
yah! im sooo happy. 😍
and ofcos, he sooo busy at all time.... huhu

 
To abang zack  :-
Please!!! always stay with me, my love. 💓
(Don't ever try to tackle other girl. 😤 )
I'm soooo in love with you baby~ 

p/s : or ... you really dont ever know how scary i am (if im find out). hihi. ^_^

09 Julai 2012

with Kitty yg Cute gile ! ! !

Hai... | Hello ~

Tok! tok! tok ! Assalamualaikum ........ ada orang tak ? ada . kalau ada jawabkan salam boley ? good.. terima kasih..

ari sabtu lepas ina g PJ (PetalingJaya) ... ada kenduri tahlil kat rumah wan ngah ina... best. dpt makan. hmm...dap! lagi satu yg best nya.... dpt main dgn kucing gemuk dan kecik yg cute gile nak mampus !!! rase nak bawak balik rumah je kucing tu.... nak tgk gambar dye ??? jap ek..

haa.... ! cute tak ?
dah laa gemok, kecik, comel, err.... 
rase nak g lagi je rumah wan ngah ina tu .... nak tgk gambar ina dgn meow ni pulak ??? tgk laa...



huhu...
mana cute ?
ina atau Kitty
ina kan kan kan ... hehe ~ [perasan lak]
okey...
time ni excited pegang Kitty tu...
opss...
awat kemera tu bwh sgt..
nie, adik ina tak reti ambik gamba kod... -___-" .

yg bawah ni lak ... gambar kucing ni posing mase titdo ... huhu~ cute nye !!!!
time ni mase ina kacau dye titdo... tp, kucing ni tak marah pon... sukenya !

hoho !!! my phone sebelah tu ....
peace .....
I wanna up up on the way !
wee ~~~

kawan kawan ... meow saaayang kawan
kawan sayang kawan ?
kawan sayang kawan ....
muuuahhhh!!!! ^_^ !
oit oit .. meow ngantook laa...
tak mo kacau ~ 



 byk tak picture Kitty ni ... byk kan . huhu~ harap kite dipertemukan lagi...
Tata !! meow ~~~

k.bye ~